Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovno izdanje

Sandra Perković se utegnula u sićušan top koji je otkrio i njezin trbuh: 'Predivna'

Foto: instagram
1/20
27.08.2023.
u 15:25

Perković se javila iz Zagreba te podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u topiću u stilu korzeta s dubokim dekolteom, koji je otkrio i njezin trbuh, a look je upotpunila i retro naočalama. Osim toga, nosila je i svijetle traper hlače i naušnice, a istaknula je i svoje duge šiške.

Nakon što se vratila iz Budimpešte sa Svjetskog prvenstva, naša atletičarka Sandra Perković (33) sportska izdanja zamijenila je jednim od svojih najizazovnijih izdanja dosad. Sandra se javila iz Zagreba te podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u topiću u stilu korzeta s dubokim dekolteom, koji je otkrio i njezin trbuh, a look je upotpunila i retro naočalama. Osim toga, nosila je i svijetle traper hlače i naušnice, a istaknula je i svoje duge šiške. 

- Okreni stranicu - napisala je u opisu fotografije. "Predivna", "Seksi", "Kraljica", "Wow", "Prelijepa", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a mnogi su joj u komentarima poželjeli i sreću na sljedećem velikom natjecanju, Ljetnim olimpijskim igrama 2024.

Inače, Sandra se sredinom srpnja javila iz Dubrovnika. Tada je pozirala u bijelom dvodijelnom badiću, na jahti. Više detalja nije htjela otkriti.  Uz sliku je pozvala sve da dođu u Hrvatsku. 

- Dođite u Hrvatsku i uživajte u najboljem odmoru svog života. Zahvalit ćete mi kasnije - napisala je. Perković nije otkrila tko joj pravi društvo na odmoru, ali pratitelje to nije ni zanimalo, jer je ubrzo skupila gomilu komplimenata u komentarima. "Predivna", "Lijepa", "Ljepota draga", "Savršena si ljepotica" pisali su joj fanovi. 

VEZANI ČLANCI

Sandra se prošle godine na Instagramu pohvalila zarukama za svog dugogodišnjeg dečka i trenera Edisa Elkasovića, a početkom ove godine je po prvi put za medije progovorila o zarukama i otkrila veliku promjenu koja je na vidiku. 

- 2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31.12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi - rekla je Sandra za IN Magazin i otkrila da su se zaruke dogodile u Londonu, gradu koji joj ističe Sandra, puno znači. 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

Ključne riječi

Komentara 18

FO
fouche541
16:17 27.08.2023.

Neka se odluči ili sport ili starleta a ne da plače pred kamerama.

MR
MrkiMedo
16:08 27.08.2023.

Svašta može photo shop!

KU
Kujttim
16:26 27.08.2023.

Ako hoće ostati u vrhu treba početi početi ozbiljno raditi u teretani. I jesti. Bacanje diska zahtijeva još više snage i još mišićne mase? Meni se čini da na paradajz salati s avokadom i mozzarelom neće više biti na postolju, ali nisam stručnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije