Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo 'crni petak'

VIDEO Pogledajte šoping stampedo u Americi: Potukli se zbog telefona

Crni petak (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.11.2012.
u 13:17

U pohod na dućane ove će godine krenuti 147 milijuna Amerikanaca što je ipak manje nego lani, kada ih je kupovalo 152 milijuna

U Americi je počeo "crni petak", prvi petak nakon Dana zahvalnosti kada trgovci sniženjima mame kupce. U pohod na dućane ove će godine krenuti 147 milijuna Amerikanaca što je ipak manje nego lani, kada ih je kupovalo 152 milijuna. Vjeruje se da je ove godine razlog tome financijska kriza, piše Reuters.

Iako najčešće dućani svoja vrata otvaraju u ponoć, ove su godine počeli i nekoliko sati ranije, a nestrpljivi kupci su, kao i obično, u redovima pred vratima čekali otvorenje.

Navala na trgovine trajat će do nedjelje, a već danas su zabilježeni i prvi incidenti. Naime, u popularnom Wal-Martu kupci su se potukli oko telefona.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu.

Komentara 24

UF
ufrm
14:44 23.11.2012.

A sve za discount od par stotina kuna ;-) smijesno

MA
majorglory86
14:46 23.11.2012.

meni je ovo razumiljivo donekle jer kod njih su popusti pravi popusti i znatno se uštedi a ne kao kod nas gdje iznad napišu "staru cijenu" i prekriže a stvar i dalje košta pun k

RB
Robert Bartini Rijecanin
13:42 23.11.2012.

Mi Balkanci...nemamo mi monopol na to "Balkanci" i drugi narodi su balkanci kad se razvije povoljna situacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije