Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUP UPOZORIO

VIDEO Planinar na Dinari pronašao tromblonsku minu, objavljena snimka detoniranja

MUP
29.03.2023.
u 22:01

Minu je uočio planinar, a pirotehničari su ubrzo stigli na mjesto pronalaska i uništili je

Tromblonska mina pronađena je danas na Dinari, i to nedaleko od planinarske kuće, izvijestio je ove srijede MUP. Minu je uočio planinar, a pirotehničari su ubrzo stigli na mjesto pronalaska i uništili je. 

''Nigdje ne odlažite i ne bacajte bilo kakvu vrstu oružja ili eksplozivnih naprava već odmah pozovite policiju čiji službenici će to izuzeti na siguran način!'', objavio je MUP koji je uz to objavio i snimku detonacije tromblonske mine. Nije poznato iz kojeg je doba pronađena mina. ''Oružje ili eksplozivna sredstva ne dirajte sami već će to učiniti naši policijski službenici-pirotehničari koji su osposobljeni za rukovanje'', upozorio je MUP.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije