Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE DALA SMESTI

VIDEO Pauk joj podignuo automobil, nitko nije očekivao ovakvu reakciju vozačice

Screenshot
23.03.2021.
u 12:05

Ljutita zbog toga što su joj počeli premještati automobil, žena je sjela u svoje vozilo i stisnula gas

Internetom se širi snimka iz američke savezne države Teksas, a koja je nastala kad je zbog nepropisnog parkiranja pauk-služba pokušala premjestiti automobil jedne žene.

Ljutita zbog toga što su joj dignuli automobil, žena je sjela u svoje vozilo i stisnula gas. Prvo je nekoliko sekundi proklizavala zadnjim kotačima, a potom je izašla iz automobila da vidi hoće li se uspjeti izvući.

– Ne ideš nikamo, draga. Sramotiš se – govori joj vozač pauk-službe koji ju je snimao.

No nju to nije smelo već je ponovno sjela u automobil i stisnula gas. Na kraju je uspjela osloboditi kotač, udarila u vozila koja su bila parkirana iza nje i dala se u bijeg.

Komentara 17

KE
keckin37
13:56 23.03.2021.

Sad ce demonstracije za crnacka prava.

Avatar renac
renac
16:44 23.03.2021.

Za crnje ne vrijede pravila,ma odvratna babetina i gonite se vi ivasa multikulturala

Avatar izvidnik1
izvidnik1
15:23 23.03.2021.

Najgluplja izjava je sam naslov da nitko nije očekivao ovakvu reakciju. Upravo se to i očekivalo. Pogotovo se očikivala podrška i pomoć od strane ovih žena koje sunse pojavile kako bi pomogle jadnoj ženi, crnkinji, vjerovatno samohranoj majci koja jedva preživljava od alimentacija bivših muževa i socijalne pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije