Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO U FILMOVIMA

Osjećao kao da ga netko promatra cijelu noć, a onda je ujutro otkrio nešto jezivo

Foto: Screenshot
1/3
09.03.2021.
u 08:30

Jedan je muškarac unajmio sobu preko Airbnba u američkom gradu Richmondu, no nije se osjećao nimalo ugodno dok je u njoj spavao

Gost koji je preko Airbnba pronašao smještaj u gradu Richmondu u američkoj saveznoj državi Virginiji zaprepastio je mnoge kada je objavio što je pronašao u sobi koju je unajmio.

Korisnik TikToka pod imenom @Hesobadass kazao je kako se osjećao kao da ga netko promatra te je tijekom noći čuo glasne zvukove. Ujutro, kad se probudio, odlučio je istražiti što se događa.

– Dok sam spavao usred noći stalno sam čuo glasove odavde i osjećao se kao da me netko promatra. Onda sam iduće jutro pogledao i pronašao ovo. Cijela jedna soba skrivena iza – objavio je na TikToku i dodao kako su se vlasnici sobe iznenadili kad su shvatili da je smještaj unajmio muškarac, a ne žena.

 

@hesobadass

Y’all be carful out here ! ##airbnb ##richmondvirginia ##tiktok

♬ original sound - Keezybadass

 

Na snimci se vidi kako prilazi bijelom ventilatoru u zidu kroz koji se vidi jedna mračna soba. Iako nema dokaza da ga je netko promatrao, svejedno je poslao upozorenje svima da budu oprezni kada unajmljuju smještaj.

Snimka koja je pregledana gotovo dva milijuna puta šokirala je mnoge.

– Trebao si ugasiti svjetla i onda snimiti da vidimo što se unutra nalazi – jedan je od komentara.

Airbnb se još nije oglasio o smještaju.

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vlaser
21:15 09.03.2021.

ja, no capish

BI
bicek
17:13 09.03.2021.

svašta

JG
jozagulikoza.guli
13:31 09.03.2021.

Može li bezveznije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije