Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PRIJATELJI

VIDEO Pas upao u crkvu usred mise, reakcija svećenika oduševila prisutne...

Pas i svećenik
Foto: Screenshot
1/3
07.10.2019.
u 15:59

Tamošnji građani objasnili su da je riječ o Hermanu, psu koji voli pobjeći svojim vlasnicima te je ovaj put zalutao na misu gdje je pronašao novog prijatelja, patera Sobreira.

Svećenik José Geraldo Sobreira iz Brazila postao je popularan zahvaljujući psu koji je upao usred misnog slavlja i počeo gristi njegovu haljinu.

Sobreira je pokušavao nastaviti dalje s misom, nadajući se kako će pas s vremenom otići. Vidjevši kako uporan pas nema namjeru odustati, sagnuo se te mazio i igrao s njim. Reakcija svećenika izazvala je lavinu komentara, a video ima više od osam milijuna pregleda na Facebook-u i preko 11 tisuća komentara.

-Bravo, prekrasna gesta- jedan je od komentara.

-Jako je zaigran. Svaka čast- napisala je korisnica.

- Ne znam vas, ali ja bih odavno uzeo i odnio kući- našalio se jedan od korisnika.

Justdosomething prenosi kako su tamošnji građani objasnili da je riječ o Hermanu, psu koji voli pobjeći svojim vlasnicima te je ovaj put zalutao na misu gdje je pronašao novog prijatelja, patera Sobreira.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
16:11 07.10.2019.

a ima i onih koji bi ga ekskomunicirali iz crkve.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije