Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO U FILMOVIMA

VIDEO Neviđena policijska akcija: Više od 35 puta upozorili ga da se preda

David Harrison i Charles Bidinger uhićuju Arona Honga
Foto: Screenshoot
1/5
07.10.2019.
u 09:22

Napadač je ignorirao njihove naredbe te napao policajca. Bacio ga je na tlo, počeo gušiti te mu pokušao uzeti oružje.

Policijski posao u najmanju je ruku nepredvidiv, ali i opasan. To potvrđuje i situacija u kojoj su se našla dvojica policajaca iz Georgie, David Harrison i Charles Bidinger.

Naime, video policijske akcije gdje njih dvojica uhićuju napadača zbog prijetnje nožem u jednoj od tamošnjih gradskih četvrti, postao je viralan. Na snimci se čuje kako su policajci više od 35 puta zamolili napadača, Aarona Honga (23), da se preda i baci oružje, na što se neprestano oglušio.

"Gospodine, bacite nož. Molim vas. Ovdje smo da vam pomognemo", molili su Harrison i Bidinger napadača.

Hong je ignorirao njihove naredbe te napao Harrisona. Bacio ga je na tlo, počeo gušiti te mu pokušao uzeti oružje.

This Is The Most Disciplined Cop Ever... from r/JoeRogan

"Upucaj me. Hajde, učini to", derao se Hong.

 Na to je reagirao Bidinger, ispalivši nekoliko metaka u 23-godišnjaka. Harrison je završio u bolnici s lakšim ozljedama, a Hong je od posljedica ranjavanja preminuo na licu mjesta, piše Bluelivesmatter.

Ključne riječi

Komentara 7

AL
albundy
12:12 07.10.2019.

A zašto jedan on njih ne koristi elektro šoker dog ga drugi pokriva pištoljem?????

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
15:22 07.10.2019.

sta mu je donijelo to da ga je 3 puta upozorio, nakraju je jo i sam bio ranjen te ugrozio vlastiti zivot. umjesto da puca ponovno kada je ovaj ustao ( ukoliko nije imao municiju sta je radio citavo vrijemee dok je hong na podu lezao) jer je ocito da je ovaj ludak isao na samo ubojstvo . ovo je dobra snimka za analizu policajcima da vide u cemu je ovaj policajac pogrijesio te kako da nedovode vlastiti zivot u opasnost.ovu gresku nevjerujem da ce ikada vise pnoviti

GR
gragakarlovac
13:20 07.10.2019.

svaka čast na disiplini, vidjeli su da je tip psihicki bolestan i nema oruzje, sredili situaciju kad vise nije bilo izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije