Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TULUMI PO ZAGREBU

VIDEO Opasna igra: Skakao po zidu HNK

Screenshot Twitter
07.02.2021.
u 16:09

Visina po kojoj je mladić hodao na tek nekoliko centimetara širokom rubu zgrade izgledala je opasno

Nakon što su se mladi ponovno počeli masovno okupljati na nekim lokacijama po Zagrebu, među kojima je i popularni HNK, njihova zabava poprimila je neku novu dimenziju, a neki su se počeli i penjati po zgradi kazališta.

Naime, redateljica i profesorica Snježana Banović objavila je na svom Twitteru kratki video mladića koji, ni manje ni više, skakuće po rubu prvog kata Hrvatskog narodnog kazališta.

Visina po kojoj je mladić hodao na tek nekoliko centimetara širokom rubu zgrade izgledala je opasno, a mogući pad, koji se nije dogodio, mogao je imati još ozbiljnije posljedice.

- Koja hrpa mladih kretena. Neodgojeno i neprimjereno. Teža žalost, komentirali su korisnici Twitttera.

- Bunili se da idu samo po birtijama i klubovima, sad kad idu po kazalištima opet ne valja, šaljivo su drugi napisali.

Ključne riječi

Komentara 9

ST
stefj
16:41 07.02.2021.

Ovo je ništa, nema kršenja nikakvih mjera, a budući da nema privatnog organizatora, onda se nema kome napisati kazna. A i dobro je odabrana lokacija, ispred javne zgrade, a budući da je javno, onda nema šanse da će i sami građani dobiti kazne... Pametno...

ZA
Zagy154
19:30 07.02.2021.

Eh da ti je milicija skakao bi dečec itekak,a i ovi koji ga podržavaju. Svi izdvajamo za kulturu da bi ovakva gamad mogla uništavati

ZP
Zabranjen pristup
16:38 07.02.2021.

jeli testiran na koronu ili ima antitijela? sigurno posljedica korone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije