Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SIGURNOSNOG POJASA

VIDEO Kaos u avionu u Beogradu: Izbacili ženu s djetetom, jedan je muškarac pokušao udariti

Screenshot
26.06.2023.
u 12:22

Žena nije htjela zakopčati sigurnosni pojas pa ju je osiguranje izbacilo iz zrakoplova

Potpuni kaos nastao je u zrakoplovu srbijanske nacionalne kompanije Air Serbia u beogradskoj Zračnoj luci Nikola Tesla nakon što jedna žena s djetetom nije htjela zakopčati sigurnosni pojas. 

U zrakoplov su zbog toga došli djelatnici osiguranja, a putnica i dijete izvedeni su iz aviona, a snimka incidenta ubrzo je osvanula na društvenim mrežama te izazvala lavinu komentara. 

 

VEZANI ČLANCI: 

Mnogi su osudili to što se žena nije htjela vezati, no zgrozio ih je postupak muškarca koji je ženu koja je u naručju držala djete, pokušao udariti. 

- Ovu budalu što je ustao i laje pod hitno zatvoriti. Kao i ostale, koji urlaju i ismijavaju. Žena neka tuži svakoga koga može sa ovih snimaka. Bit će tu puno posla - komentirala je jedna žena. 

- Eto u što se pretvorio ljudski rod, u zlo, da veće ne može biti, Bože baci kamen sa neba i uništi ovo ljudsko zlo, ali budi precizan - drugi je komentar. 

Ključne riječi

Komentara 4

FE
felix56
07:48 27.06.2023.

za Make my day: Po međunarodnim propisima u putničkim avionima putnici MORAJU biti vezani sigurnosnim pojasevima u toku sletanja i uzletanja aviona. Zbog lične bezbednosti. Pa i kabinsko osoblje (stjuardese i stjuardi) sede na svojim sedištima i privezani su sigurnosnim pojasevima.

Avatar AlagaiHora
AlagaiHora
12:52 26.06.2023.

Možda žena ima traume od Srbije i vezanja sa Srbima 🤔

Avatar Stradun
Stradun
16:25 26.06.2023.

Uvijek mi je zanimljivo pročitati pokoju informaciju o srbijanskom vazdušnom prijevozniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije