Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vesna Pusić u Rijeci - sučeljavanje nije ispunilo svoju svrhu

pusić
Goran Kovačić/PIXSELL
23.12.2009.
u 17:10

Kriva je percepcija da se tako čini usluga kandidatima, jer građani nisu čuli ono što buduća predsjednica ili predsjednik kane činiti unutar ovlasi ali i saznati njihov stav o drugim pitanjima - kazala je V. Pusić.

Za današnjeg boravka u Rijeci predsjednička kandidatkinja Vesna Pusić osvrnula se na sučeljavanje predsjedničkih kandidata koje je održano u utorak na HTV-u.

- Sučeljavanje nije organizirano tako da se ispuni njegova svrha, jer nismo dobili predstavljanje, već produciranje kandidata. Okupljanje na jednom mjestu bez inzistiranju na konfrontaciji postavljanjem konkretnih pitanja nema smisla, jer je upravo sučeljavanje najbolji način informiranja građana, prilika da kandidate uspoređuju i uoče razlike - kazala je Vesna Pusić.

Premda drži da je i takvo sučeljavanje bolje od izostanka takvih okupljanja, kazala je kako nije bilo riječi o onome što bi kanidati obnašajući predsjedničku funkciju zaista radili, što je i razlog otkazivanju nekih od sučeljavanja.

- Kriva je percepcija da se tako čini usluga kandidatima, jer građani nisu čuli ono što buduća predsjednica ili predsjednik kane činiti unutar ovlasi ali i saznati njihov stav o drugim pitanjima - kazala je V. Pusić. Pozdravila je na Korzu okupljene građane koji su joj iskazali podršku, a na izravno pitanje jedne mlade Riječanke - zašto dati glas upravo njoj - Vesna Pusić je odgovorila - zato što nam treba netko tko će znati što treba činiti kada uđemo u Europsku uniju.

Komentara 26

BT
bili-tartuf
01:04 24.12.2009.

stvarno nam ovi udbasí-yugoorjentirani, zele prodati \"ofucanu macku u vrecí\".....

BO
bomba
17:23 23.12.2009.

Ona nije mogla približiti svoj stav u emisiji. Koliko ja znam njen stav je odavno poznat, samo bez veze baca pare na kampanju.

RU
Rugovit
17:24 23.12.2009.

Neka ide u Srb. Tamo su njezini. Nek se kandidira preko Drine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije