Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATIĆEVA ZAMJENICA

Vesna Nađ: Prosvjednici u Savskoj traže način da dostojanstveno umaknu

Vesna Nađ
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.05.2015.
u 10:25

Vesna Nađ rekla je da je uvjerena da HDZ ima svoje prste u prosvjedima

Zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ, gostujući sinoć u emisiji Veto na Jabuci TV, izrazila je žaljenje što se prvi put Udruga 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata, na čijem je čelu Đuro Glogoški, nije javila na natječaj za novčanu potporu projekata braniteljskih udruga, prenosi Tportal.

– Mi smo uvijek s tom Udrugom koju vodi Đuro Glogoški kvalitetno surađivali. Imali su kvalitetne programe koje je povjerenstvo uvijek honoriralo pošteno po zaslugama. Prvi put ove godine ta se udruga uopće nije javila i žao mi je zbog toga. Baš me zanima odakle će se financirati, tko zna, očito i imaju drugog financijera kada im ne trebaju sredstva države. Ali najveću štetu rade sami sebi, i to svi branitelji koji prosvjeduju bez racionalnog razloga – rekla je Vesna Nađ, čiju smjenu žele prosvjednici u Savskoj 66.

Rekla je i kako je uvjerena da HDZ ima svoje prste u prosvjedima, jer su u tjednu kada su prosvjedi počeli u Ministarstvu dva puta imali sastanke s Đurom Glogoškim na kojima su postizali dogovore. Vesna Nađ smatra da se prosvjedima bliži kraj te da prosvjednici "traže način da dostojanstveno umaknu". Iako je ministar branitelja Predrag Matić najavio da nakon ovog mandata neće biti više ministar branitelja, Vesna Nađ uvjerena je da za njega, kao i njegova pomoćnika Bojana Glavaševića, ima mjesta na koalicijskoj listi SDP-a za iduće parlamentarne izbore.

Cijeli tekst možete pročitati na stranicama Tportala.

>> Milanović na obljetnici 'Bljeska' razgovarao s Glogoškim i Klemmom, branitelji mu poklonili majicu

>> Vesna Nađ o Glogoškom: Nismo toliko ludi da plaćamo smještaj u Sheratonu

Komentara 18

BJ
Bjelovar112
10:55 27.05.2015.

vesnica bi mogla naići na zid ako Tomo Bogović progovori a kako taj proces ide u iduću godinu i ona je nervoznija

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:09 27.05.2015.

Prava se javila. Ustani kad govoriš o tim ljudima jer nisi dostojna njihovo ime izgovoriti. Uhljebušo.

MA
medjimurec_at
10:59 27.05.2015.

A jadnica , zna da uskoro leti.-....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije