Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KROVA NAD GLAVOM Brzom reakcijom spašena obitelj Bičvić iz Sesvetske Selnice

Vatra u Sesvetskoj Selnici progutala obiteljsku kuću u kojoj živi 12 osoba

06.04.2009.
u 21:51

Brza reakcija obitelj Bičvić iz Sesvetske Selnice spasila je najgoreg. Jučer oko 19.30 sati izgorjela im je obiteljska trokatnica, a svi ukućani, njih dvanaestero, uspjeli su se izvući iz plamteće kuće.

– Samo je planulo. Vatra je buktjela i hvala Bogu da su susjedi uspjeli pobjeći. Najgore je od svega što je vatra u sekundi gutala sve. Kako sam čuo, zapalila se peć na loživo ulje na koje se cijela kuća grije. Vatra je zahvatila i vanjski stup – rekao je jedan od susjeda. Krov trokatnice je izgorio, a kako neslužbeno doznajemo, od vatre nije ostao pošteđen niti jedan kat. Do obitelji Bičvić sinoć nismo uspjeli doći.

– Čekamo da vidimo što će biti kad se vatrogasci i policija raziđu. Svi smo spremni susjedima pomoći, ponuditi im smještaj i, naravno, pomoći im da što prije srede svoju kuću – komentirali su okupljeni susjedi. Iako su u toj ulici obiteljske kuće jedna do druge, sreća je što se požar nije proširio ni na jednu od njih. Vatrogasci su na požarište stigli za desetak minuta, a je li peć na loživo ulje doista uzrok požara jučer nitko od njih nije želio službeno potvrditi.

– Ma sigurno je loživo ulje bilo u pitanju jer to je gorjelo kao ludo. Pa cijeli je krov izgorio, namještaj unutra, strašno nešto – rekao je jedan od susjeda.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije