Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je nekoliko počinitelja

Užas u Vinkovcima: Napadnuta trojica maloljetnika i 18-godišnjak

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
24.02.2024.
u 14:46

"Policijski službenici su proveli očevid te nastavljaju kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve sudionike i okolnosti događaja", izvijestila je policija

U Vinkovcima su, kako je izvijestila Policijska uprava vukovarsko-srijemska, na javnom mjestu napadnute četiri osobe. Riječ je o trojici maloljetnika i jednom 18-godišnjaku. Napad se dogodio 23. veljače oko 20.30 sati.

Na temelju dojave, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske provode kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da je, na javnom mjestu u Vinkovcima, nekoliko za sada nepoznatih počinitelja tjelesno napalo trojicu maloljetnika i jednog 18-godišnjaka.

"Trojici maloljetnika pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, nakon koje su otpušteni iz bolnice. Policijski službenici su proveli očevid te nastavljaju kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve sudionike i okolnosti događaja", izvijestila je policija. 

GALERIJA Split: Mjesto ubojstva 22-godišnjaka

Ilustracija
1/7
Ključne riječi

Komentara 2

DE
Delumbija
15:39 24.02.2024.

Nadam se da napadnuti nisu pripadnici najugroženijeg naroda jer tko zna hoćemo li uspjeti preživjeti silne količine članaka na tu temu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije