Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen je

Užas u Rovinju: Muškarac u kampu mobitelom snimao golu djecu

Vodice: U aquaparku na Plavoj plaži utopila se muška osoba
Dusko Jaramaz/PIXSELL
10.08.2023.
u 11:53

Osumnjičeni muškarac po dovršetku kriminalističkog istraživanja jučer je u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu, priopćila je u četvrtak istarska policija.

U policijskom pritvoru završio je 47-godišnji rumunjski državljanin kojega je rovinjska policija uhitila u kampu gdje je mobitelom snimao nagu djecu na bazenu. Istarska policija izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim Rumunjem kojega sumnjiče za kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju.

VEZANI ČLANCI: 

Osumnjičeni je uhićen u utorak oko 19 sati nakon što su djelatnici kampa u Rovinju dojavili policiji da su uočili osobu koja mobitelom snima nagu djecu na bazenu. U sklopu kriminalističkog istraživanja, na temelju sudskog naloga, policija je obavila pretragu te je muškarcu oduzela mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretrage pronađeni su videouradci inkriminirajućeg sadržaja.

Osumnjičeni muškarac po dovršetku kriminalističkog istraživanja jučer je u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu, priopćila je u četvrtak istarska policija.

Komentara 12

EK
ekv
13:53 10.08.2023.

E ovakve bi trebalo javno linčovati

FR
franjo
13:45 10.08.2023.

I naga djeca na bazenu ili bilo gdje nije normalno . Jednako su krivi i oni koji snimaju i roditelji te djece.

Avatar Medeni
Medeni
13:16 10.08.2023.

Možda ja ne razumijem, ali zašto su djeca gola?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije