Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatio ga zaštitar

Pedofil na bazenu u Rovinju snimao nagu djecu: Koristio je ručni sat

Ručni sat
PU istarska
25.07.2023.
u 11:38

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem sudskog naloga, policija je obavila pretrage te je muškarcu oduzela dva ručna sata, mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretraga pronađeni su video uradci inkriminirajućeg sadržaja.

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim talijanskim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Talijanskog državljanina se sumnjiči da je 23. srpnja oko 17 sati, na bazenu u jednom turističkom naselju u Rovinju pomoću ručnog sata s integriranom mikro kamerom snimao nagu djecu. Zaštitar je uočio muškarca te ga je zadržao do dolaska policijskih službenika koji su uhitili muškarca.

VEZANI ČLANCI:

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem sudskog naloga, policija je obavila pretrage te je muškarcu oduzela dva ručna sata, mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretraga pronađeni su video uradci inkriminirajućeg sadržaja. Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima  priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Komentara 2

XN
xnet0822
16:34 25.07.2023.

Za sve su krivi roditelji te klinčadije pa bi njih trebalo kazniti sa najmanje 500 - 1000 € uz trajno protjerivanje iz Lijepe naše

BR
Brankko
11:58 25.07.2023.

A nas sa svoje kuće svojim nadzornim kamerama uperenima i na našu kuću i kroz prozor u unutrašnjost i na naše dvorište (susjedna kuća, različite katastarske čestice, različiti kućni brojevi, različite zemljišne čestice: sve vidljivo u državnoj dokumentaciji) -- snimaa susjed, već šestu godinu. Odmah je predana tužba da se uklone te nadzorne kamere. U predmetu se nalaze i snimke tih kamera, sve se vidi što se snima. U predmetu su sve isprave (katastar, zemljišnik, katastarski ured za kućni broj i nekoliko drugih dokumenata). Sudac eto već šestu godinu razvlači predmet (jasno je da predmet ne razvlači njegova zapisničarka :-( ) -- da se treba utvrditi što je čije, koje su čestice, gdje se one nalaze, postoje li one uopće... -- Ili je različit odnos naših "institucija": ako čovjek snima odrasle osobe u njihovoj kući bile one u gaćama ili gole ili obučene, to nije nikakav grijeh, nego je grijeh i kazneno djelo samo ako se snima djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije