Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uz ovakvu oporbu bilo bi čudo da HDZ s partnerima ponovno ne pobijedi

05.03.2024. u 08:44

Vladajući su uspjeli i na ustavnopravno prihvatljiv način prekrojiti izborne jedinice kako njima odgovara. Od aktualnog izbornog sustava i dosad su najviše profitirali pa su ga zato sada samo "tehnički" doradili.

Komentara 35

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
09:08 05.03.2024.

i HDZ i SDP/Možemo su katastrofa za HR...nadajmo se da će pobijediti neka nova opcija koja do sada nije bila na vlasti

Avatar Crni labud
Crni labud
09:08 05.03.2024.

HDZ je uspio nametnuti korupciju kao standard, način života i katoličku vrlinu. To je njegov najveći uspjeh. I armija njihovih plaćenih kolumnista to potvrđuje.

GA
galico
09:28 05.03.2024.

Pročitao sam kompletan članak u tiskanom izdanju.. Naslov je navijački i gura HDZ mantru kao nismo mi iz HDZ bog zna što ali su svi isti ili nesposobni bla,bla.U stilu Nina Đule iz jutarnjeg. I onda u ostatku članka novinar doslovno dokazuje da HDZ Vlada podmićivanjem..tj kroz uspostavljenu mrežu županija,gradova,općina,kroz članstvo i kao vrhunac kao prednost HDZ navodi da velika većina iseljenih su oni koji su imali štete od HDZ vladavine,a da su umreženi sa HDZom ostali u RH. U biti je pokazao da je HDZ u stanju spržiti demografski državu tj raseliti Hrvate da bi ostao na vlasti a u isto vrijeme gura HDZ PR mantru svi su isti ,ovi ne znaju i slične gluposti iako je daleko najveći problem RH sistemski korupcija. Svi programi padaju u vodu sa ovakvom razinom korupcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije