Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIJ

Usred noći na ulici u Solinu pronađena pretučena žena, slomljene joj ruke i noge

KBC Split
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
09.07.2019.
u 12:21

Više informacija bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja.

Jučer oko 23:35 sati na ulici u Solinu pronađena je pretučena žena koja je odmah prevezena u KBC Split, gdje su joj utvrdili teške ozlijede.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, 38-godišnjoj ženi slomljene su ruke i noge te po ostatku tijela ima modrice i tragove udarca. Trenutačno je na odjelu Jedinice intenzivnog liječenja splitskog KBC-a, a više informacija bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja.

Osim toga, kako javlja policija, iste je noći na području Žrnovnice došlo do fizičkog obračuna u kojem je 38-godišnjak lakše ozlijeđen, a osumnjičeni za sukob priveden je u policijsku postaju na triježnjenje. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar B
B
12:49 09.07.2019.

pa da, ako je torcidaša ispod 5-6, onda se ne usuđuju napasti muškarca, pa nađu neku ženu, prebiju je i sve je super

3
3
12:46 09.07.2019.

a dobro, Torcida, šta je tu čudno?

LA
larala
12:59 09.07.2019.

ne razumijem što se događa sa današnjim ljudima, samo nasilje i nasilje...kao da je evolucija krenula u obrnutom smjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije