Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA U SPLITU

Sudarila se četiri automobila, pješakinja poginula, više ozlijeđenih

Prometna nesreća u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
07.07.2019.
u 18:15

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je još nekoliko osoba. Detalji će biti poznati nakon očevida.

Teška prometna nesreća dogodila se danas oko 16 sati na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice u Splitu kada su se sudarila četiri osobna automobila, a u kojoj je poginula jedna osoba, javlja Dalmacija Danas.

– Uslijed sudara stradala je pješakinja koja je u splitskoj bolnici preminula od posljedice prometne nesreće.

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Općinskog državnog odvjetništva i slijedi obavljanje očevida – kazala je Sanja Nazlić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je još nekoliko osoba. Detalji će biti poznati nakon očevida.

Prometna nesreća u Splitu
1/7

Prema neslužbenim informacijama, do prometne nesreće je došlo kada se od siline udarca jedan od automobila koji je sudjelovao u prometnoj nesreći odbio i potom naletio na pješakinju koja je pretrpjela teške tjelesne ozljede, a koja je potom preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
18:12 07.07.2019.

Uvijek stradaju nevini, klasika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije