Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijena studentica (21)

Ušla u automobil misleći da je Uber: 14 sati kasnije pronašli su njezino tijelo...

Samantha Josephson
02.04.2019.
u 11:13

Samantha Josephson (21) nakon izlaska u petak u dva sata ujutro naručila je Uber. Crni Chevrolet Impala stao je pred barom, a ona je ušla u njega misleći da je to njezin prijevoz

Ameriku je šokirao stravičan zločin koji se dogodio u gradu Columbia u saveznoj državi Kalifornija, gdje je jedna djevojka ubijena nakon što je ušla u automobil misleći da je Uber.

Samantha Josephson (21) nakon izlaska u petak u dva sata ujutro naručila je Uber. Crni Chevrolet Impala stao je pred barom, a ona je ušla misleći da je to njezin prijevoz.

Međutim, 14 sati kasnije i 150 kilometara dalje u šumi je pronađeno njezino tijelo.

Njezini prijatelji nestanak su prijavili 12 sati nakon što je izašla iz kafića jer se nikome nije javljala. Živjela je u studentskom domu s dvije cimerice s kojima je te večeri bila u izlasku.

Policija za njezino ubojstvo sumnjiči 24-godišnjeg Nathaniela Davida Rowlanda kojeg su zaustavili u subotu ujutro dvije ulice dalje od mjesta gdje ju je pokupio, a u njegovu automobilu pronađen je njezin mobitel, krv, ali i sredstva za čišćenje poput izbjeljivača, piše Mirror.

Na zadnjim sjedištima njegova automobila bilo je uključeno sigurnosno zaključavanje koje se inače koristi da djeca ne bi mogla otvoriti vrata pa se pretpostavlja da djevojka zbog toga nije mogla pobjeći iz vozila kada je shvatila da je pogriješila.

Osumnjičeni 24-godišnjak nalazi se u pritvoru, no još nije otkriveno zašto je ubio studenticu.

VIDEO Dvostruki ubojica napravio kaos u sudnici

Komentara 15

TR
trabant7
11:51 02.04.2019.

Baciti krokodilima i zaključati vrata!

MA
madrid
14:23 02.04.2019.

Samo mala ispravka, desilo se u Juznoj Karolini ne u Kaliforniji.

LE
LeandroZG
11:35 02.04.2019.

Cudi me, mladic izgleda bas pitomo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije