Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Strinu i njezinog posinka zaklao na spavanju

MUP
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.04.2019.
u 17:30

Nakon provale i ubojstva mladić je pobjegao u Beograd gdje je bio nekoliko dana da bi na povratku u Hrvatsku bio priveden organima reda.

Za dva teška ubojstva počinjena iz koristoljublja optužen je Damir Minković (36), a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Optužen je da je u noći na 24. studenog 2018., od 23 do 6 sati provalio u kuću svoje strine Marije Minković (77) i njezinog posinka Siniše (50) na III. Strugama. Nakon što je provalio, Minković je s leđa prišao M. Minković te ju je nekoliko puta zarezao po vratu, znajući da je ona slabo pokretna.

Potom je, također s leđa prišao Siniši Minkoviću kojeg je nožem zarezao po licu, ramenima, tijelu, rukama i dlanovima. I njega je nekoliko puta porezao po vratu, a od zadobivenih ozljeda stariji muškarac je preminuo.

Nakon što ih je ubio, Minković je pretraživao ladice u potrazi za novcem, a kada ga nije našao iz strinina novčanika otuđio je neutvrđeni iznos novca. Potom je pobjegao i nekoliko dana je bio u Beogradu, prije no što se vratio u Hrvatsku, kada je i uhićen. Tužiteljstvo traži da mu se produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Brutalan napad pit bulla

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:41 02.04.2019.

Jel ovo piše pučkoškolka? 50 godina stariji muškarac!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije