Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

USKOK-ovu pouzdaniku opet provaljeno u stan

02.04.2009.
u 14:16

PULA - Stan Joška Kuzmanića, USKOK-ova pouzdanik u akciji Maestro, u četvrtak je bio metom provale, o čemu je u 10.40 sati telefonski obavijestio policiju koja je obavila očevid. Nepoznati lopov iz jakne obješene tik uz ulazna vrata ukrao mu je putovnicu, nešto novca i spise pripremljene za poslovni put u Koper, koji je zbog provale morao odgoditi.

- Nestanak dokumenata primijetio sam ujutro. Mislim da se ne može govoriti o izoliranom slučaju jer su mi već prije provalili, primijetilo mi se smrću, oštećen mi je auto a jednom sam u poštanskom sandučiću našao mrtvu pticu - rekao nam je Kuzmanić. Smatra da mu provalom netko šalje poruku.

- Činjenica je da sam putem medija najavio pisanje memoara o Maestru i kandidaturu na predsjedničkim izborima, na što sam se uostalom odlučio prvenstveno zbog vlastite sigurnosti. Ništa u vezi Maestra nije slučajno - ispričao nam je. Kaže da je o provali obavijestio USKOK jer smatra da se slučajem, s obzirom na njegov položaj, treba baviti ta institucija, a ne lokalna policija.

- Mislim da sam u ozbiljnoj opasnosti, a ne uživam odgovarajuću zaštitu. Pitam se kako će se u nekim budućim akcijama, s obzirom na moje iskustvo, itko odlučiti na suradnju s organima vlasti - zaključio je.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije