Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LOKACIJA

Ured za obnovu u Sisku od sada na novoj adresi, dosadašnji prestaje s radom

Sisak: Gužve za predaju zahtjeva za obnovu potresom oštećenih objekata
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
05.04.2022.
u 10:51

Osim Siska, izmješteni uredi Ministarstva u funkciji su još i u Petrinji i Glini te u Zagrebu

Od petka 1. travnja 2022. godine Informativni centar Obnova u Sisku premješten je na novu lokaciju: Ulica Ivana Meštrovića 28, a ured u zgradi FINA-e na adresi Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 1 prestaje s radom. 

Izmješteni ured Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine počeo je s radom neposredno nakon razornog potresa koji je u prosincu 2020. godine pogodio područje Banovine.

Radno vrijeme samog ureda je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8:00 do 16:00 sati, a služi za pomoć građanima koji imaju pitanja i nedoumica vezanih uz obnovu zgrada oštećenih potresom. U uredu je moguće predati zahtjev za obnovu i dodjelu novčane pomoći kao i informirati se o statusu njihovog rješavanja.

Osim Siska, izmješteni uredi Ministarstva u funkciji su još i u Petrinji i Glini te u Zagrebu.

Inače, ured Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u Petrinji do sada je zaprimio 3.433 zahtjeva za obnovu, ured u Sisku 1.207, ured u Glini zaprimio 860. Ukupno je do sada zaprimljeno u Ministarstvo 9.568 zahtjeva za obnovu.

>> VIDEO Obnova nakon potresa: Za gradnju jedne zamjenske obiteljske kuće pola milijuna kuna


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije