Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova lokacija

Ponovno otvoren poštanski ured u središtu Sisku - nije radio od potresa

Foto: Hrvatska pošta
1/3
04.04.2022.
u 13:30

S nove će lokacije svakog dana na dostavu kretati i poštari čiji se prostor za pripremu pošiljaka također nalazi u sklopu novog ureda.

U Sisku je danas počeo opet s radom poštanski ured 44000 Sisak, ali na novoj adresi, u Rimskoj ulici 14. Na novoj lokaciji korisnicima je na raspolaganju pet šaltera na kojima, osim poštanskih, mogu obaviti bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske i maloprodajne usluge. Uz šaltere, u poštanskom uredu smješteno je i 90 pretinaca za isporuku pošiljaka. S nove će lokacije svakog dana na dostavu kretati i poštari čiji se prostor za pripremu pošiljaka također nalazi u sklopu novog ureda.

Poštanski ured 44000 Sisak bio je privremeno zatvoren zbog posljedica potresa od 29. prosinca 2020. koji je oštetio zgradu u Ulici Stjepana i Antuna Radića 29 u kojoj je prethodno poslovao. 

Foto: Hrvatska pošta

Do sada je na Baniji sanirano desetak poštanskih ureda stradalih u potresu, dok je zbog znatnih oštećenja zgrade za poštanski ured u Sisku osiguran novi prostor.

Još nije pronađeno rješenje i za uništeni prostor poštanskog ureda 44010 u Sisak Capragu. Poštanski ured 44000 Sisak radi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije