Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prazan grad

Urbana desnica i Caritas pozivaju na bojkot Split Pridea

parada ponosa
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
02.06.2014.
u 13:37

Udruga Urbana desnica i ove je godine pozvala Splićane na akciju Prazan grad, odnosno bojkot četvrte Parade ponosa koje se sljedeće subote održava na splitskoj rivi

Udruga Urbana desnica i ove je godine pozvala Splićane na akciju Prazan grad, odnosno bojkot četvrte Parade ponosa koje se sljedeće subote održava na splitskoj rivi. Na svojoj Facebook stranici ističu kako je akcija Prazan grad organizirana u suradnji sa Caritasom Splitsko-makarske nadbiskupije i imat će humanitarni karakter, odnosno prikupljat će se novčane donacije za pomoć osobama s poplavljene Slavonije.

"Tog dana, 7. lipnja, splitska riva bit će blokirana od strane policije zbog održavanja parade LGTB osoba. Donacijske kutije bit će na lokacijama izvan užeg centra grada, tako da ćete moći na miru popiti svoju svakodnevnu kavu, te usput učiniti dobro djelo ubacivanjem novčane pomoći u donacijsku kutiju" poziva Urbana desnica koja je objavila i popis 15-ak caffe barova u kojima će se u subotu postaviti donacijske kutije.

>>Baldasar: Ne priznati prava drugih je korak do konclogora

Komentara 27

ĆA
ćaćaća
13:46 02.06.2014.

ignorancija je najbolji bojkot...

Avatar George Bailey
George Bailey
13:47 02.06.2014.

To je jedini ispravan način.

CV
crna vrana
13:58 02.06.2014.

Kapa dolje ovom pozivu Urbane desnice i Caritasa. Ignoriranje LGBTQ-ovce najviše boli. Njihov jedini modus vivendi je škandal i medijski publicitet, a upravo to im ne treba priuštiti. Neka se prenemažu sami, i šalju pozdravna pisma Josipoviću, Pusićevoj, Matiću i Bauku , svojim vjernim apologetima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije