Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije jedina

Prijetio joj: Direktorica zbog 'ljubavi' ostala bez 110.000 eura, istražila ga i saznala mračne tajne

Pixabay/Ilustracija
03.12.2023.
u 16:54

Istražila ga je te pronašla njegovu bivšu suprugu u Turskoj koja je zbog njega bila u dugovima. Nakon što mu se suprotstavila, počeo joj je prijetiti

Direktorica hotela u Berlinu ostala je bez 110.000 eura zbog muškarca kojeg je upoznala preko Facebooka. On je od nje na prijevaru uzimao novac, govorio joj da će se oženiti, a na kraju joj prijetio. Žena (34) je u veljači 2021. godine na društvenoj mreži pronašla profil 35-godišnjaka te mu čestitala rođendan. Počeli su se dopisivati, a on joj je rekao da je u zatvoru zbog prometne nesreće koju je skrivio njegov brat.

Razgovarali su i telefonski, a prvi su se puta susreli 17. travnja iste godine, u zatvorskoj prostoriji za posjete. Nakon toga, htjela je prekinuti kontakt jer 35-godišnjak "nije bio njezin tip", no on ju je obasipao lijepim riječima pa se zaljubila. Sve češće mu je uplaćivala novac, a rekao joj je kako će dobiti “deset puta više” čim izađe iz zatvora, prenosi Fenix magazin.

Ona je, također, posuđivala novac od obitelji i prijatelja. Kada je u lipnju 2022. godine pušten, htio se brzo za nju oženiti, no ona je postala sumnjičava.

VEZANI ČLANCI:

Istražila ga je te pronašla njegovu bivšu suprugu u Turskoj koja je zbog njega bila u dugovima. Tada je shvatila da nije jedina koju je 35-godišnjak prevario. Nakon što mu se suprotstavila, počeo joj je prijetiti. 

"Rekao mi je kako će mi napraviti pakao od života i slomiti mi noge", kazala je 34-godišnjakinja koja ga je protiv njega podignula prijavu. Sada živi od socijalne pomoći i ima 57.000 eura duga.

VIDEO München zatrpan snijegom: Zračni i željeznički promet zaustavljen

Komentara 3

BL
blackeder2022
19:45 03.12.2023.

Direktorica hotela ? 3 nacrtane ofce nije joj za dati da prićuva dok odeš na WC,a kamo li ,pazi direktorica hotela u njemačkoj!Kaj god!

KR
KriviZooM
22:31 03.12.2023.

to se meni ne može dogoditi...ja jednostavno nemam 110 000 eura za "ljubav"

EB
EBERT
17:52 03.12.2023.

Direktorica Hotela u Berlinu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije