Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATIKAN

Umro najstariji kardinal

kar
VL
Autor
Hrvoje Dečak
30.04.2010.
u 17:46

Kardinal Mayer preminuo je u 98. godini. Obavljao je mnoge visoke dužnosti pri Svetoj Stolici.

Ključne riječi

Komentara 10

JA
jaaaasam
01:56 01.05.2010.

Nemoj.

VL
vladika
20:06 01.05.2010.

Umro je čovjek koji je svoj život posvetio služenju drugima. Strašno je da netko u ovakvim trenutcima kaže da je vjerojatno bio zataškivač zla a vjerojatno za njega nikada nije ni čuo. Želim naglasiti da sam iz svog vremena, kada sam radio u Rimskim katakombama, poznavao poštovanog Kardinala Mayera. Strašno je da si gospodin pod imenom jumae dozvoljava takve primjedbe ali je onda i očito iz kojeg smijera dolaze njegovi komentari. Zlo, mržnja i netrpeljivost. Ako u katoličkoj crkvi postoji zlostavljanje onda je to ništa u srazmjeru koliko ga je u svim drugim institucijama a napose po obiteljima uz to - Bilo bi primjereno da se o pokojnicima govori s pietetom. Iskren pozdrav.

JU
jumae
20:38 30.04.2010.

\"obavljao je mnoge visoke dužnosti pri Svetoj Stolici\" - mozda medju ostalima i prikrivanje silovanja maloljetnika od strane Katolickih svecenika. Dakle zasto je ovo vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije