Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODGOVORNO PONAŠANJE

Umjesto da se liječi doma jer je COVID pozitivan, išao u stanicu za tehnički pregled vozila

Šibenik: Na stanicama za tehnički pregled vozila započeli Dani tehničke ispravnosti vozila
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
25.11.2020.
u 11:08

U policiji kažu da je tako u opasnost doveo osobe s kojima je bio u kontaktu, zbog čega je kazneno prijavljen

Za širenje i prenošenje  zarazne bolesti kazneno je prijavljen 28-godišnjak jer je iako je COVID pozitivan došao u stanicu za tehnički pregled.

Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da je 30. listopada u neutvrđeno vrijeme napustio adresu boravišta u Sesvetama iako mu je epidemiolog odredio da se mora liječiti kod kuće jer je COVID pozitivan

Otišao je u stanicu  za tehnički pregled vozila na području Novog Zagreba i to kako bi riješio poslove vezane za prijenos vlasništva nad vozilom. U policiji kažu da je tako u opasnost doveo osobe s kojima je bio u kontaktu, zbog čega je kazneno prijavljen.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Muškarac pozitivan na koronavirus zatečen u noćnom klubu koji je prekoračio radno vrijeme

Komentara 6

RI
Ridick
16:00 25.11.2020.

I eto, što nam vrijede sve preporučene i obznanjene mjere Stožera civilne zaštite kad kreteni kao što je ovaj uredno šetaju okolo i šire zarazu? O čemu mi pričamo? I onda nam je kriv Stožer, Vlada, Sabor, Capak, ovaj, onaj.....

KI
kiseli
12:16 25.11.2020.

"Umjesto da se liječi doma jer je COVID pozitivan, išao u stanicu za tehnički pregled vozila" . Moraš se liječiti od pozitivnog testa na covid 19 a ne od covida, premda si apsolutno zdrav i nemaš niti jedan simptom. Svejednoo se moraš liječiti, dok ne izliječiš pozitivan test u negativan. Ništa ti nije, odlično se osjećaš, ali test će ti reći kada si izliječen i kada smiješ natrag u društvo. U suprotom dolazi policija i dobivaš kaznenu prijavu zato jer si potencijalni širitelj zaraze koju sam ne osjećaš. Rekli su ti da je tako, neki čudni ljudi, koji ti žele dobro.

K1
Kone_1
11:28 25.11.2020.

Kakav majstor. Iskreno bolje da je u kafanu otisao, ali moze i ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije