Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Ludbregu

Umirovljenici (78) kazna od 300 kuna jer je ovo govorila mladoj susjedi

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
28.01.2019.
u 08:55

Umirovljenica je s balkona svoga stana vikala, galamila i vrijeđala 31-godišnju susjedu Karlu, a to joj nije bilo prvi puta da je prekršajno kažnjavana

Tristo kuna kazne zaradila je jedna umirovljenica iz Ludbrega jer je vrijeđala svoju mladu susjedu.

Terezija (78) na Prekršajnom sudu u Varaždinu završila je zbog narušavanja javnog reda i mira, a incident se dogodio u kolovozu 2017. godine oko 23.30 sati. Umirovljenica je s balkona svoga stana vikala, galamila i vrijeđala 31-godišnju susjedu Karlu te joj poručila "Mala kurvetina, provociraš cijelu zgradu, riješit ću tebe i tvoju djecu", piše podravski.hr.

Umirovljenica je više puta pozvana na glavnu raspravu, no nikada se nije odazvala niti opravdala svoj izostanak pa je sud završio postupak bez njezine obrane.

– Stanujem u zgradi iznad stana gospođe Terezije i te noći čula sam galamu iz njenog stana. To je trajalo duže vrijeme. Kad sam izašla na balkon, čula sam susjedu da viče, među ostalim,’mala kurvetina, provociraš cijelu zgradu i sve bolesne ljude, kurvetina oće peneze, mene si pokrala, riješit ću tebe i djecu’. Te riječi čuli su i policajci koje sam pozvala da interveniraju jer je to bilo više nemoguće slušati – ispričala je 31-godišnjakinja tijekom suđenja.

Inače, umirovljenica je i ranije kažnjavana zbog sličnih prekršaja.

>> Neobična i zanimljiva hrvatska prezimena

Komentara 16

DU
Deleted user
10:13 28.01.2019.

Terzija (78)? A što ne napišete imena onih koji su razbijali po Jordanovcu? Ili ne smijete? Tu Vas ne smeta kad Vas cenzuriraju,tu se ne bunite za "slobodno novinarstvo"? Ili Vam je gazda rekao da dobijete "nogu vrit" ako to napišete? Daj se prestanite nazivati novinarima,uglavnom ste polupismeni poslušnici.

Avatar istovari
istovari
09:11 28.01.2019.

Crazy hill....

DU
Deleted user
09:23 28.01.2019.

A nitko ne pita dali se baba treba liječiti na psihijatriji..kazna nije rješenje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije