Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludbreg

Osuđen zbog pedofilije: Tražio djevojčice da mu sjednu u krilo pa ih dirao preko odjeće

pedofilija,silovanje,zlostavljanje
Foto: Thinkstock
21.01.2019.
u 13:29

Ovaj strašan čin otkriven je u travnju prošle godine kada je muškarac uhićen i pritvoren u istražnom zatvoru nakon što su ga djevojčice prijavile

Muškarac (65) iz okolice Ludbrega osuđen je na 15 mjeseci zatvora zbog kaznenog djela bludne radnje. Naime, muškarac je vršio bludne radnje nad 3 djevojčice u dobi od 7 i 8 godina. Glasnogovornica Općinskog suda u Varaždinu, Ana-Marija Murić, kazala je da je muškarac nakon održavanja župnog vjeronauka na koji bi vozio djevojčice, a među njima i svoju unuku, tražio djevojčice da mu sjednu u krilo te ih dirao preko odjeće po različitim dijelovima tijela, uključujući i spolovilo, prenosi Podravski.hr

Ovaj strašan čin otkriven je u travnju prošle godine kada je muškarac uhićen i pritvoren u istražnom zatvoru nakon što su ga djevojčice prijavile. Policija je uz pomoć dječjih psihologa, koji su razgovarali s djevojčicama, provela detaljnu istragu te uhitila osumnjičenog, a izrečena presuda od 15 mjeseci zatvora je nepravomoćna.

– Poznajem čovjeka za kojeg se tvrdi da je radio ove strašne stvari. Stavio bih odmah ruku u vatru da to nije tako. Naš susjed je jedan dobar i ugledan čovjek. Moj otac radio je s njim 20 godina i govori mi da boljeg čovjeka u životu nije sreo – rekao je jedan od mještana.

>>Pogledajte video: Darko Pavičić o pedofiliji u Crkvi

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
Zacslavonac
16:11 21.01.2019.

15 mjesesi je nista 15 godina mu treba dat

DU
Deleted user
17:49 21.01.2019.

Kemijska kastracija.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:14 21.01.2019.

Djeca nikad zadovoljna, besplatni luna park a žetone ne moraš kupovat 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije