Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VUKOVARU

Umalo nastradao tijekom šetnje, pored glave mu proletio televizor koji je bačen s trećeg kata

Ulica Olajnica u Vukovaru
Foto: Google Maps
08.09.2020.
u 11:08

Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, 58-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku PU.

Hodnja nogostupom umalo je završila tragično za 64-godišnjeg Vukovarca. Naime, on je u ponedjeljak, nešto prije 13 sati, prijavio policiji kako je zamalo ozlijeđen prilikom kretanja nogostupom uz stambenu zgradu u ulici Olajnica u Vukovaru.

Neposredno uz njega, dok je šetao, s trećeg kata zgrade je bačen televizor. Dolaskom na mjesto događaja policija je ubrzo utvrdila kako je televizor, s pripadjućim kabelom i uređajem za prijem digitalnoga signala, kroz prozor bacio 58-godišnjak koji je i priveden. Prema navodima policije bacaanju televizora kroz prozor prethodio je kraći verbalni sukob u obitelji.

Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, 58-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku PU.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
13:34 08.09.2020.

susjedna zgrada imala takvog susjeda, ..kad bi poludio prvo je tv letio van a onda ostale stvari, jednom i fotelja, kako je to uspio meni enigme, snažan za poludit očito, a onda umro i svi se spasili,.... doduše pravilo je bilo ne hodati uz tu zgradu već dr stranom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije