Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan ulov

Ulovio pastrvu u kojoj ga je čekalo iznenađenje - ljudski prst!

prsti
Facebook
28.09.2012.
u 11:49

Policija je na po otisku prsta otkrila kome on pripada.

Ribolovac Nolan Calvin pecao je kao i obično ribu na jezeru Priest u američkoj saveznoj državi Idaho i nije ni sanjao da se u pastrvi koju je ulovio krije iznenađenje. Kada je čistio ribu, u njoj je pronašao ni manje ni više nego – ljudski prst!

I to gotovo neoštećen.

Kako piše Daily Mail, Calvin je nazvao policiju i prijavio svoj "ulov", a policija je na osnovi otiska prsta otkrila i kome on pripada. Vlasnik je prsta 31-godišnji Haans Galassi iz susjedne države Washington koji je dva mjeseca ranije na istom jezeru doživio nesreću.

On je naime tijekom wakeboardinga izvadio ruku na površinu vode, a sajla mu je prerezala čak četiri prsta.

– Bilo je sve puno krvi, a prsti su nestali u jezeru – prisjetio se nesretnog događaja Galassi.

Kad su ga nazvali iz policije i spomenuli ribara, odmah mu je, kaže, sve bilo jasno. Prvo je odbio pomisao da mu vrate prst, no kasnije se predomislio i sada s liječnicima razgovara o mogućoj operaciji.

Kako su završila ostala tri prsta, ne zna se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije