Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrao poslodavca

Ukrao mesne nareske iz tvornice u vrijednosti 238.880 kuna

Salama
Dusko Mirkovic/PIXSELL
15.01.2013.
u 09:06

Radnik ukradenu robu do danas nije platio, tako da je orahovačka tvrtka i danas još uvijek oštećena za protuvrijednost ukradenih mesnih narezaka

Policija je jučer završila kriminalističko istraživanje koje je provodila nad 69-godišnjakom s područja Orahovice koji je iz tvrtke u kojoj je radio, još od 2005. godine, potkradanjem uzimao mesne nareske. Naime, protiv 69-godišnjaka je oštećena tvrtka podnijela kaznenu prijavu zbog toga što je utvrdila da je radnik koji je bio zaposlen u tom poduzeću pribavljao osobnu imovinsku korist te uzimao mesne konzerve koje je dalje prodavao.

Radnik ukradenu robu do danas nije platio, tako da je orahovačka tvrtka i danas još uvijek oštećena za protuvrijednost ukradenih mesnih narezaka u vrijednosti od 238.880 kn. Policija je protiv počinitelja, s jučerašnjim danom, priložila i posebno izvješće koje će biti pridodano uz već postojeću kaznenu prijavu.

Komentara 2

DU
Deleted user
09:45 15.01.2013.

U zemlji s 400 000 nezaposlenih radi čovjek od 69 godina, pa još i krade. Kako je samo uspio prodat toliko robe? Teško da bi njegovom gazdi to uspjelo u današnje vrijeme besparice.

MI
Mirel
11:55 15.01.2013.

Ma čovjek je u pravu, sigurno mu ta tvrtka i nije platu izplatila, pa čovjek svoje nadmirio. Ili je možda naučio se lopovluka od vladajuče garniture, pa je odlučio kad mogu oni krast milione može i on meso. Gospodine ti si u pravu trebaš i ti živjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije