Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otuđio i lisnicu

Ukrao kamionet da se na vrijeme vrati u zatvor

Foto: Victoria Jones/Press Association/PIXSELL
10.06.2019.
u 10:55

Usput je otuđio lisnicu dostavljača koju je pronašao u kamionetu, a kada su ga upitali što kod njega radi osobna karta dostavljača, ustvrdio je da mu je to poslodavac.

Pijan i bez vozačke dozvole, zatvorenik koji je bio na dopustu nije se mnogo premišljao pa je ukrao kamion i sjeo za upravljač kako bi se na vrijeme vratio u kaznionicu u Versaillesu blizu Pariza, objavili su policijski izvori.

U obližnjoj općini Viroflay, neki je dostavljač parkirao svoje vozilo i neoprezno u njemu ostavio ključeve za kontakt, a što je uočio 29-godišnjak koji u zatvoru poluotvorenog tipa služi kaznu izrečenu za prekršaj s drogom.

Uskočio je u kamionet da bi se što prije vratio u zatvor kamo je i stigao na vrijeme, ali ga je sustigla policija. 

Pijani zatvorenik prilično se žurio pa je oštetio kamionet i slomio retrovizor

Usput je otuđio lisnicu dostavljača koju je pronašao u kamionetu, a kada su ga upitali što kod njega radi osobna karta dostavljača, ustvrdio je da mu je to poslodavac.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AE
aerosol
14:35 10.06.2019.

Postenjacina, em se na vrijeme vratio u corku, em nije htio ostavit tudje dokumente u autu, da ih netko ne bi ukrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije