Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Ukrao automobil u Puli, odvezao se do Marčane, u zrak digao bankomat i pobjegao s 12.200 eura

Ilustracija
Luka Stanzl/PIXSELL
18.08.2023.
u 08:54

U eksploziji je oštećen i bankomat i dio zgrade u kojoj je bio smješten, a 43-godišnjak se tereti da je nakon toga iz sefa bankomata uzeo 12.200 eura i pobjegao.

Muškarac (43) optužen je za više kaznenih djela, koja uključuju krađu automobila, tešku krađu te općeopasnu radnju, a optužnicu je protiv njega podiglo ODO Pula. Tereti ga se da je u noći na 17. lipnja 2022., zajedno s najmanje još jednom nepoznatom osobom,  prvo u Puli ukrao automobil kojim se odvezao na područje općine Marčana.

Kada je tamo došao uporabom eksploziva  u zrak je digao bankomat jedne banke. U eksploziji je oštećen i bankomat i dio zgrade u kojoj je bio smješten, a 43-godišnjak se tereti da je nakon toga iz sefa bankomata uzeo 12.200 eura i pobjegao.  

VEZANI ČLANCI

Komentara 1

DU
Deleted user
23:51 19.08.2023.

Veća je kazna za oštećenje bankomata nego to malo novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije