Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi odahnuli

Uhvatili ubojicu više od 200 ljudi

Felipe Viveros Garcia
Foto: youtube
12.12.2013.
u 10:15

Žrtve su bile otete osobe, članovi suparničkih bandi i dileri

Meksička policija uhitila je Felipea Viverosa Garciju koji se sumnjiči za niz zločina, među kojima je čak više od 200 ubojstava. Tridesetogodišnji muškarac uhvaćen je zajedno sa 43-godišnjim Joseom Bernabeom i 40-godišnjim Froylanom Barrerom, izvijestilo je ministarstvo unutarnjih poslova.

Trojica uhićenih upletena su i u zločine poput otmica, ucjene i trgovine oružjem, no čini se da je samo Garcia imao veze s ubojstvima, piše news.msn.com.

"Pretpostavlja se da je Viveros Garcia naručio i sudjelovao u više od 200 ubojstava. Žrtve su bile otete osobe, članovi suparničkih bandi i dileri", izvijestili su iz policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije