Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALKOHOL I PROMET

Uhvaćen 13 puta u tri godine kako vozi pijan

alkotest
Arhiv VL
17.10.2009.
u 18:25

Nuštarac Božo Pavić (27), koji nikad ne pristaje “puhati” zasad ima zabranu upravljanja vozilima sve do svibnja 2012. godine.

Nuštarac Božo Pavić (27) unazad tri godine uhvaćen je 13 puta da upravlja pijan automobilom unatoč izrečenoj zabrani upravljanja vozilima B kategorije koju je “zaradio” zbog ranijih vožnji u pijanom stanju. Trenutno se protiv njega u Općinskom sudu u Vukovaru vodi kazneni potupak, te mu je nedavno određeno 30 dana pritvora kako ne bi ponovio djela za koja se tereti.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru, Nevenka Zeko kaže da je on bio zatican u vožnji u pijanom stanju unatoč zabrani pa je 24. srpnja zatečen pijan u Vukovaru, a zadnji put u srijedu 26. kolovoza navečer u Bršadinu kada mu je izmjereno 2,03 promila. Zanimljivo je da nikada nije pristajao “puhati” kada bi ga policija uhvatila već je tražio vađenje krvi misleći valjda da će do dolaska u bolnicu nešto alkohola ishlapiti.

Božo P. ima zabranu upravljanja vozilima B kategorije do svibnja 2012. jer mu je na zadnjoj raspravi sudac izrekao jedinstvenu kaznu spajajući sve do tada izrečene zabrane.

Nitko od Nuštaraca kod kojih smo se raspitivali za vozača koji uporno vozi pijan, nije za njega čuo uključujući i općinu gdje nam je rečeno da to ime i prezime postoji u susjednom Ceriću.

Ni dobro obavješteni mještanin Cerića nije nam puno mogao reći osim da se Božo prije nekoliko godina nastanio u praznoj tetkinoj kući u Nuštru i da se, navodno bavi ličilačkim poslovima, ali o njegovoj vožnji u pijanom stanju nije znao ništa, posebice da je 13 puta uhvaćen.

Ključne riječi

Komentara 9

NI
Nik
21:15 17.10.2009.

Zatvoriti ga na 13 godina, pa da vidimo oće li se i dalje pit i sjedat za volan.

ME
melanija
08:48 18.10.2009.

i zakaj nije u zatvoru? sudstvo ne radi svoj posao?

Avatar beg
beg
13:34 18.10.2009.

skinite mu registarske plocice,njegovu rodbinu i drustvo obavjestite da mu nesmiju dati ili registrovati auto u meduvremenu ga poslati kod psihijatra a na kraju krajeva oduzeti mu dozvolu za stalno pa nek izvoli kad vec hoce tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije