Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Uhitite parlamentarca Alfonsa Papu

Alfonso Papa
20.07.2011.
u 19:07

Parlament je odobrio zahtjev tužiteljstva u Napulju da se uhiti parlamentarca Berlusconijeve stranke osumnjičenog za korupciju.

RIM – Talijanski parlament večeras je sa 319 glasova “za” i 293 “protiv” odobrio uhićenje Alfonsa Pape, parlamentarca Berlusconijeve stranke Narod sloboda. Premda je premijer Silvio Berlusconi pozvao koaliciju desnog centra da odbije zahtjev tužiteljstva za uhićenje parlamentarca Pape, u tajnom glasovanju većina parlamentaraca prvi je put odobrila uhićenje jednog njihova kolege. Odlučni su, čini se, bili glasovi parlamentaraca Sjeverne lige čelnika Umberta Bossija, koji je svojima kazao da se izjasne po vlastitoj savjesti.

Uhićenje A. Pape zatražilo je tužiteljstvo u Napulju u okviru istrage o korupciji. Papa kaže da je nevin, a Berlusconi napada suce i kaže kako treba spriječiti njihovo zveckanje lisičinama. Istraga bi se mogla proširiti i na Berlusconija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije