Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićeni prevaranti koji su stočnom hranom 'liječili' oboljele od raka

27.01.2009.
u 11:27

BEOGRAD - Beogradska policija uhitila je Branka Stančevića (62), Miloša Stančevića (30) i Slobodanku Janković (66) zbog sumnje da su izvršili više krivičnih djela prijevare. Oni se terete da su pronalazili građane koji boluju od raka lažno se predstavljajući kao iscjelitelji i proizvođači preparata za čišćenje organizma. , piše Blic.

Veterinar Branko Stančević i mesar Miloš Stančević preparate "za liječnje od raka" prodavali su u svojem stanu dovodeći tako u zabludu oboljele od malignih bolesti. Preparate su naplaćivali 50 eura po pakiranju, a kako bi poboljšali prodaju, Stančevići su postigli dogovor sa Slobodankom Janković koja je u stomatološkoj ordinaciji svojega supruga vršila preglede korisnika preparata biorezonantnim uređajem dajući im dijagnozu da su izliječeni.

Do bolesnika nisu dolazili oglašavanjem nego preko prijatelja i poznanika. U svom stanu u Novom Beogradu primali su oboljele od raka i obećavali im izlječenje. Njihovi preparati bili su pomiješani sa stočnom hranom.

Troje prevaranata na ovaj je način zaradilo oko dva milijuna dinara (200.000 kuna). Neki od korisnika preparata ipak su preminuli zbog čega su njihove obitelji posumnjale u uzrok smrti pa su se obratile tužiteljstvu.

(A.Be.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije