Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLI NAKON SUDARA

VIDEO Uhićeni krijumčari migranata za kojima je policija tragala kod Nove Gradiške

Kod Nove Gradiške bježali od policije vozilom u kojem je otkriveno nekoliko migranata
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
09.02.2024.
u 08:24

Nakon što ih je policija zaustavila, dva čovjeka su pobjegla pješke te su ostavili iza sebe vozilo u kojem se nalazilo više ljudi

Nakon velike potrage za krijumčarima migranata kod Nove Gradiške, dvije osobe su uhićene, pišu 24 sata. 

– Jedna osoba ubrzo je uhvaćena u blizini mjesta događaja, privedena je u policijsku postaju. Druga osoba uhićena je u petak ujutro – rekla je glasnogovornica Kata Nujić dodajući kako se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Prema informacijama PU brodsko-posavske, policijski službenici obavljali su redovne zadaće kada su uočili vozilo na koje su posumnjali. Zaustavili su ga kod naplatnih kućica u Novoj Gradiški, a po izlasku policijskih službenika vozač je dodao gas i dao se u bijeg.

U tom bijegu oštećena su dva vozila, navodi se. Dva čovjeka pobjegla su pješke i ostavila iza sebe vozilo u kojem se nalazilo više ljudi. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

SO
soovls
23:24 09.02.2024.

Tko će platiti nastalu štetu na autima? Republika Hrvatska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije