Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Uhićena četiri Libijca osumnjičena za ubojstvo novinara Al Jazeere

Libija
Motohiro Sunouchi. stock.xchng
15.03.2011.
u 21:58

Zarobljeni su u gradu Ajdabiyi u kojemu se vode teške borbe između pobunjenika i snaga lojalnih Gadafiju

Libijski pobunjenici tvrde da su uhitili  četiri muškarca za koja sumnjaju da su odgovorna za smrt  novinara Al Jazeere. Uhićeni su u gradu Ajdabiyi u kojemu se vode teške borbe između pobunjenika i snaga lojalnih Gadafiju. Navodno su uhićenici već priznali zločin.

Ključne riječi

Komentara 5

ON
onur
23:24 15.03.2011.

Konačno da si i neki Gadafijevi zločinci uhićeni....Trebalo bi sada Mesića s onim tipom iz Sarajeva koji mu je danas dao neku nagradu za mir, poslati u Libiju da pregovara u ime Gadafija za oslobođenje ubojica jadnog novinara....Ajde Mesiću smiri strasti između libijskih ustanika i ovih ˝divnih i dragih˝ Gadafijevih vojnika..Naravno Gadafijevi vojnici su tako divni i dragi jer Ti je i Gadafi drag prijatelj i on nikada kao ni njegovi sinovi a kamoli njegova okolina da su ubili nekoga... ...Možda Ti sad Gadafi da i odlikovanje...

DR
drznedaj
02:46 16.03.2011.

Je, samo, Onur, najveci problem je sto su ubijeni na teritoriju pobunjenika i ubojice su pobunjenici. A sta sad? Ak citas i nesto drugo vidjet ces da se ne zarobljavaju samo tako neprijateljski vojnici i onda jos bas ti koji su ubili novinare.

ON
onur
07:44 16.03.2011.

Ma o čemu Ti pričaš....Koji je to teritorij pobunjenika, akoji je to teritorij koji drže Gadafijevci... Ti si očito neki Mesićev ljubitelj, a najvjerojatnije zbog toga i ne spavaš pa u 2.46 ujutro pročuvaš kartu Libije pa mečeš voštane male figure koje glume libijske heroje-pobunjenike i libijske ubive-Gadafijevce ...Ali tu kartu su ti dali onda Mesić i njegova Štefanija, koja se hvalila da je puna veza u Libiji...A možda čekaš da dobiš nagradu za mir od onoga tipa iz Sarajeva...Svi ste Vi smješni da ne možete biti smješniji....A kako se inače uz to zarobljavaju neprijateljski vojnici...Tebi je to valjda djed ili pradjed govorio u parizanskim pričama dok te uspavljivao za vrijeme tvoga djetinjstva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije