Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj potrage

Uhićen osumnjičeni za Španovićevo ubojstvo

elvedin hegić
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
01.10.2012.
u 00:27

Potraga za 34-godišnjim Hegićem, državljaninom BiH iz općine Velika Kladuša, intenzivirala se posljednjih dana, nakon što su mještani javili policiji da na Petrovoj gori viđaju muškarca sumnjiva izgleda.

Gotovo pola godine nakon ubojstva 74-godišnjeg Momčila Španovića u selu Krstinja jučer je u okolici Vojnića uhićen osumnjičeni Elvedin Hegić, potvrđeno nam je u PU karlovačkoj.

Potraga za 34-godišnjim Hegićem, državljaninom BiH iz općine Velika Kladuša, intenzivirala se posljednjih dana, nakon što su mještani javili policiji da na Petrovoj gori viđaju muškarca sumnjiva izgleda. Ovim krajem pronio se glas da je nepoznati vjerojatno ubojica Momčila Španovića pa se u stanovništvo uvukao strah.

Mrtvog Španovića pronašli su susjedi. Ruke su mu bile vezan plastičnom uzicom. Ubojica mu je oko vrata zategnuo uže, a drugi je kraj, da se žrtva ne bi mogla micati, pričvrstio na nosač ograde. Uz tijelo ubijenog bila je košulja kakvu je nosila JNA te “titovka”, a u usta mu je bila nagurana potkapa. Osumnjičeni Hegić je iz Kanade deportiran po izlasku iz zatvora u kojem je bio zbog silovanja 16-godišnjakinje. Prijavljivan je i zbog napada, prijetnji, pljačke, držanja oružja... Na internetu ga jedni svrstavaju u vehabije, dok drugi tvrde da ih je raskrinkavao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije