Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO U BIJEGU

Uhićen muškarac koji je novinarki na prosvjedu istrgnuo mikrofon

Zagreb: Interventna policija uz  prosvjednike protiv COVID potvrda
Marko Prpic/PIXSELL
29.11.2021.
u 17:23

"Iako je pobjegao s mjesta događaja, utvrđeno je o kome bi se moglo raditi te je danas osumnjičeni muškarac uhićen", navodi policija

Zagrebačka policija dovršila je istragu nad 33-godišnjakom zbog sumnje da je napao novinarku na prosvjedu protiv Covid potvrda, te tako počinio kazneno djelo „Prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi”. Protiv osumnjičenika je podignuta kaznena prijava, a on je smješten u pritvor.

"Naime, sumnja se da je 20. studenoga oko 18 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, za vrijeme dok je uživo izvještavala javnost o javnom okupljanju, prišao zaposlenici medijske kuće-novinarki te joj rukom istrgnuo mikrofon, nakon čega se počeo udaljavati te ju na taj način spriječio u obavljanju njenog posla. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem, iako je pobjegao s mjesta događaja, utvrđeno je o kome bi se moglo raditi te je danas osumnjičeni muškarac uhićen, a kroz kriminalističko istraživanje sumnja je potvrđena.  
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu", navodi policija.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Veliki prosvjed u Zagrebu protiv COVID potvrda okupio tisuće prosvjednika

Komentara 20

PR
prokurator
19:08 29.11.2021.

"bio je u bijegu"..? ajme koji šljam. nisu shvatili da si ne smiju dozvoliti nikakve izgrede i nasilje. pokopali su se u očima javnosti!

PR
prokurator
19:08 29.11.2021.

di je sad sva ekipa koja se grčila da nema snimke i da nije istina???????????????????' ovaj baja je istrgnuo mikrofon pred kamerom!

Avatar matalan
matalan
18:12 29.11.2021.

bravo policija..štitite civilizaciju od nasilnika i galamđija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije