Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stari znanac policije

Uhićen diler koji ima 79 godina. U stanu mu našli 100 grama kokaina

Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
11.02.2021.
u 11:09

S.P. je stari  znanac policije, a zbog kokaina je bio uhićen i 2013. Tada mu je pretragom nađeno oko 203 grama. On se branio da mu je ta droga podmetnuta, no zbog nje je bio osuđen na tri godine zatvora

Zbog zloporabe droge, zagrebačka policija kazneno je prijavila S.P. (79) kojem  je u stanu našla 100 grama kokaina. Sumnjiči ga se da je drogu skrivao u stanu u Novom Zagrebu radi daljnje preprodaje. Kada su mu 8. veljače u večernjim satima policajci pokucali na vrata, on im je dragovoljno predao pet plastičnih paketića ispunjenih s ukupno 6,78 grama kokaina. 

Sljedeći dan pretražen mu je stan, a tijekom te pretrage nađena su dva paketa u kojima je ukupno bilo oko 100 grama kokaina. Inače, S.P. je stari  znanac policije, a zbog kokaina je bio uhićen i 2013. Tada mu je pretragom nađeno oko 203 grama. On se branio da mu je ta droga podmetnuta, no zbog nje je bio osuđen na tri godine zatvora. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:31 11.02.2021.

Gospodine vama je jedini spas da se učlanite u HDZ i zatražite status branitelja ako ga već nemate!

Avatar Čaruga
Čaruga
11:30 11.02.2021.

Sve su to stari znanci policije a Filip vam je novi znanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije