Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BiH
Povratak na članak

Uhićen bivši specijalac Armije BiH zbog ratnih zločina nad Hrvatima

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) jutros je uhitila Nihada Bojadžića, osumnjičenog za ratne zločine počinjene nad Hrvatima u selu Trusina kod Konjica.

Komentari 37

LE
leonardo1947
17:13 04.11.2009.

Svi ce doci na red. Srbi, Hrvati, Muslimani.......... svi. Svi koji su se ogrijesili. Tako i treba. Udruzimo se svi, sa svih strana svijeta da raskrinkamo zlocinacku bandu bilo koje narodnosti!! Nazovimo akciju: CIST OBRAZ!

VL
MM
Mladen Miletić
17:51 04.11.2009.

Uhićen bivši specijalac Armije BiH zbog ratnih zločina nad Hrvatima, lov zločinaca potrajati i idučih 50 godina, jel ih se odaje na kapaljku.. Kada bi se svuda prijavili priznali i odali zločini. Nebi postojala riječ nigdje branitelj nego zna se.... Ovaj ima peh nije saborski zastupnik sa imunitetom na pravosmuđe. Svi smo jednaki pred sudom malo sutra !

VL
OB
-obrisani-
19:26 04.11.2009.

babylon Ne seri!! Činili ste zločine,nemoj da ti podastrijem vaše \"humanitarne\" djelatnosti..........vi ste jedina strana koja nikiada nije priznala sustavne zločine,nego tek incidente,zar je incident Križančevo selo gdje su nestale cijele obitelji, je li incident kao slučajan osmero djece uu Kamenjačama u Vitezu,je li incident selo Miletići kod Viteza,pa i ovo.....

VL
OB
-obrisani-
19:54 04.11.2009.

muslimani nek biraju - ili sa Hrvatskom - ili u rezervate i u istrebljenje od strane cetnika! Nista mi Hrvati njih nemoramo prislijavati...vidit cete...oni ce nam doci i dobrovoljno da ih cuvamo od cetnickog noza! Politika Alije Izetbegovica i SDA njih je stalo pola Bosne i genocida u Srebrenici.A da su se udruzili sa Hrvatima i Hrvatskoj - sigurno nebi prosli kao sto su prosli!

VL
OB
-obrisani-
23:44 04.11.2009.

Zonasumraka- Svaka cast! Argumentima i istinom rasturas ovog babilonskog hodz koji ni Kuran ne razumije, nego ga kao papagaje izgovara mehanicki i napamet! P.S penicilin: Dobra ti je ova: \"Najtragičnije nije bilo što su navodno Hrvati podcjrnili muslimane (nema see tu što cijeniti) nego što su im vjerovali.\"!!!!! Aferim obadvojici

VL
BG
bgcd
14:31 05.11.2009.

babylon,napali ste Dom JNA u Sarajevu u kome je bilo 10 vojnika sa 200 vojnika,zatim mucki kolonu JNA uz dogovoreno povlacenje koje im je licno garantovao Alija,zatim mucki kolonu u Tuzli a bilo je dogovoreno povlacenje i ubili 50 vojnika,zatimm sta je Naser Oric radio sa stabom u Srebrenici okolnim selima gde je ubijeno oko 3500 Srba,daleko da opravdam bilo koje zlocine ali nemojte da izigravate nevinasca.

VL
OB
-obrisani-
14:39 05.11.2009.

Babylon ili Marsijanac je radikalni slamista i ja kao umjereni musliman koji zeli suzivot sa komsijama se stidim Armije BiH, njenih zlocina, stidim se zlocinca efendije Cerica koji je cak i muslimansku dijecu slao u rat na komsije dijeleci im zelene marame za glavu sa surom iz kurana 9/111 (govori kako je potrebno sto vise nevjernika pobiti da bi smo se alahu dopali, i tako dosli u raj) stidim se osobito alije Izetbegovica koji je rat u BiH skrivio i poceo

VL
OB
-obrisani-
19:37 04.11.2009.

Zonasumraka Krizancevo je u odnosu na broj stanovnika, u samu vrhu tragicne bilance stradanja Hrvata u BiH..67 ubijenih vojnika i civila u nesum icnoj pucnjavi...ali plansko ubijanje samo civila u Ahmicima (Vitezu) gdje nije bilo borbenih dejstava nemoze nista da opravda...

VL
OB
-obrisani-
18:59 04.11.2009.

Uz najvece zaljene ovog nemilog dogadzaja moram napisati da ovi civili kako kaze optuznica su poginuli u sukobima Armije BiH I HVO... ovaj kratki clanak daje objasnjenje, kao da je neko izvlacio ove ljude iz kuca i ubijao...jos se kazeze da je Armija BiH kad je probila hrvatsku odbranu (ovog vrlo znacajnog mjesta) zastitila preostalo civilno stanovnisto u privatne kuce i kasnije im obezbjedila da odu a ubijena tijela predala bojovnicima HVO... (neznam zasto se ne napise citav izvjestaj optuznice)

VL
OB
-obrisani-
20:04 04.11.2009.

Ja sam pisao o optuznici ovog clanaka gore, gdje se nepise objektivno a tek sad vidim (iako preskaces temu) da ti neznas ni sta je bilo u Krizancima a pises...nije tu bilo silovitog topnistva kako zelis da prikazes (posto Armija i nije imala tako silovito topnistvo) vec se tu radi o specijalnim jedinicama, koje su probile liniju odbrane HVO gdje je doslo do nesumice pucnjave...Vi ste izgleda navikli da citate samo o umijenim muslimanima (pa vam svijedno) a kad procitate da su i ostali stradali onda KAKO TO!\" bez obzira sto ti zelis da izjednacis zlocine, mogu ja rado da prosirim temu vasih zlocina...(ali bojim se da ne odemo daleko)

VL
OB
-obrisani-
20:11 04.11.2009.

babylon Meni ne možeš prodavati maglu,jako dobro znam što ste radili,a to da niste imali topništvo objesi mačku o rep....Dolazim iz tih krajeva i dobro sam se uvjerio u vašu \"dobrotu i humanost\"...Vitez ste uzorali granatama,a te fore o nesumičnoj pucnjavi pričaj staroj neni koja prodaje krompir na pijaci....Mogao bih i ja proširiti popis mudžahedinskih klanja,no kao što si i sam rekao potrajat će.....

VL
OB
-obrisani-
08:42 05.11.2009.

Nema ništa od toga. Biće oslobođen. Muslimani su žrtve a ne zločinci. To zna ceo svet, jedino Srbi i Hrvati još nisu naučili tu lekciju.

VL
OB
-obrisani-
23:41 04.11.2009.

Mujo uhapsen Ma dajte... I onako ce brzo biti pusten zbog nedostatka dokaza (malo je ubijenih Hrvata)! Arhitekti muslimanskih zlocina nad Hrvatima i dalje sjede u Sarajevu na visokim polozajima sprecavajuci ozbiljnije istrage i sudjenja za zlocine koje su ispalanirali, naredili i izvrsili! Arhitetkti zla su slobodni a sudi se samo obicnim izvodjacima radova! A i njih kao sto rekoh, brzo puste ili kao sto strsi kaze, osude ih na sramotno male kazen! Jer Bosna je to jarane i gdje se u njoj za zlocine moze suditi muslimanima!!!!!!!!

VL
ST
strsica
22:46 04.11.2009.

Sve to \"sudjenje\" nasim zlocincima se pretvorilo u tragikomediju. Tako se i sama smijem od muke kada cujem da su uhvatili nekog mujadina zlocinca. Jer sve sto se zbilo na kraju ispalo da su mujadini samo klanjali na kozici a drugi ih ubijali. Da covjek ne povjeruje. Inace evideno je da su sva ta \"sudjenja\" Yu \"zlocincima\" totalna politicka farsa, bilo tko da im sudi a hag je glavno sranje. Samim tim nema to nikakvog smisla. Ako je mujadin uzivao do sada ja bih ga pustila neka \"uziva\" i dalje u \"slobodi osudit ce ga i onako na par mjeseci i samo ce ponovo prezivjele zrtve da se jos vise tresu od jada.

VL
OB
-obrisani-
20:36 04.11.2009.

Zonasumraka: ti izgleda nisi nikada osjetio silovito topnistvo... pa covijece u srednjoj Bosni nije bilo linije sta pricas..nije se znalo ko sta drzi, a pricas o topnistvu... I Vitez nije nikada bio razaran, vec ste vi gadzali Zenicu iz Viteza i na trgu jednom bombom ugasili desetine mladih zivota....Armija BiH je ulazila u Vitez tri puta i svaki put se povlacila jer je takva politika bila...Tudzman bi nazavo Aliju i Armija bi se povukla.....najtragicnije od sveg toga je sto ste bili podcjenili muslimane u Bosni i umjesto da se okrenemi jednom neprijatelju vi ste nam zabili noz u ledza...samo ste zaboravili da Bosnjaci na pocetku rata nisu bili pripremljeni pa ste mislili dace te lako ici kao sto je islo srbima da vrse zlocine nad Bosnjacima... (mislim da je pametnije sto ne zelis da siris temu)..stacemo ovde... sa postovanjem:

VL
OB
-obrisani-
20:57 04.11.2009.

Babylone, najtragičnije nije bilo što su navodno Hrvati podcjrnili muslimane (nrma se tu što cijeniti) nego što su im vjerovali.

VL
OB
-obrisani-
00:36 05.11.2009.

babylon Što se Blaškića tiče,ja ga cijenim kao generala,ali isto tako potpao je pod utjecaj Nobilovih laži i konstrukcija o tzv zločinačkom pothvatu,pa je stoga svašta i izjavljivao što nema veze sa stvarnim stanjem.Što se pak \"nore\" tiče,dobro ti jee poznato da je ona upotrebljavana za granatiranje Vlašića u početku rata,mi hrvati,uistinu nismo imali nikakav interes gađati srbe,ali smo to činili za VAS,jer vi niste bili spremni za rat. HVO je zauzeo i izborio se za vojna skladišta na Kaoniku kod Busovače,Slimenima,Armija bIH,odnosno tadašnja TO u tome uopće nije sudjelovala,a tražili su udio u oružju.Tada su počele trzavice koje su iz mjeseca u mjesec postajale sve izraženije. Babylon malo realnosti i istine ne bi ti škodilo, i ne trebaš ti meni širiti znanje,ja tebi trebam osvježiti pamećnje očito......

VL
OB
-obrisani-
11:45 05.11.2009.

beograd To se ti šališ.....

VL
OB
-obrisani-
16:55 04.11.2009.

To se zove brzina , 16 godina bato moj to proleti za čas, gde si bio, nigde, šta si radio, ništa, kad ono došla mečka zaigrala na vrata , ko bre kaže da se balije ne hapse, jedini je problemm što se ne OSUĐUJU, kažu nedostatak dokaza umesto Srba i Hrvata sad istim kakama kolju životinje po dvorištu , nema DNK nema dokaza !

VL
GV
goran vrtaric
17:12 04.11.2009.

MA LJUDI MOJI ZAR JE TO MOGUCE??????????

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.