Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKI PREDSJEDNIK

Udruga bolničkih liječnika Macronu: Osim aviona, očekujemo od vas i upute našem Stožeru

Zagreb: Andrej Plenković i Emmanuel Macron sastali se u restoranu Gallo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
25.11.2021.
u 08:48

Macron je sinoć sletio u Zagreb gdje će boraviti do danas poslijepodne u sklopu potpisivanja strateškog ugovora te ugovora o nabavi aviona Rafale

Hrvatska udruga bolničkih liječnika obratila se putem Facebooka francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu koji je trenutačno u Hrvatskoj.

''Dobrodošli predsjedniče Republike Francuske!

U ime prijateljstva između naša dva bratska naroda, osim aviona, očekujemo od Vas i upute našem Stožeru kako smanjiti smrti naših sugrađana od COVID-19 bolesti.

Hvala unaprijed'', napisali su u objavi. 

Podsjetimo, Macron je sinoć sletio u Zagreb gdje će boraviti do danas poslijepodne u sklopu potpisivanja strateškog ugovora te ugovora o nabavi aviona Rafale. U 9 sati trebao bi se sastati s predsjednikom Milanovićem, a cijeli program možete uživo pratiti OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 32

MO
mojavisost
08:54 25.11.2021.

Udruga bolnickih lijecnika svaki dan sve dublje tone u kaljuzu

RA
radijatori
09:05 25.11.2021.

Bizarno! Što je tim ljudima? Više me je strah da dođem u ruke toj sekti u tim njihovim bolnicama, nego da dobijem koronu.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:21 25.11.2021.

Da postoji udruga bolesnika napisali bi nešto pametnije od ovih nazovi liječnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije