Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Udario starca (85) bocom u glavu, a ovaj ga dva puta ubo nožićem

hitna
Arhiva VL
06.01.2010.
u 10:53

Kako bi se obranio od napada 26 godina mlađeg napadača, 85-godišnjak je iz džepa izvadio džepni nožić te svom "pajdašu" zadao dvije ubodne rane po tijelu nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

U Tuheljskim Toplicama, pokraj starih bazena, ispred dućana Poljoprivredne zadruge, posvađali su se 85-godišnji Josip M. i 69-godišnji štićenik Doma za starije i nemoćne Rezidencije Kastelan Mika Č. M.

U svađi 69-godišnji štićenik Doma u jednom je trenutku bocom udario po glavi 85-godišnjeg Josipa M. koji je uslijed udarca bocom pao na tlo. No, Mika Č. M. nastavio ga je udarati.

Kako bi se obranio od napada 26 godina mlađeg napadača, 85-godišnjak je iz džepa izvadio džepni nožić te svom "pajdašu" zadao dvije ubodne rane po tijelu nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Lakše ozlijeđeni 69-godišnjak prevezen je u zabočjku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Protiv obojice podnijete su kaznene prijave za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a protiv štićenika doma podnijeta je i prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
11:05 06.01.2010.

bocicom po glavi, nozicem po trbuhu ... kakvo je to pedersko pisanje? pljuc!

OB
-obrisani-
11:21 06.01.2010.

Zar bocom po glavi ne spada u pokusaj ubojstva!!!!! A uostalom i prvi je udario bocom po glavi, pa nerazumijem nikako da ovaj mladji dobije samo prijavu za narusavanje javnog reda i mira a drugi za pokusaj ubojstva!!!!!!

OB
-obrisani-
11:11 06.01.2010.

Po ovom što je napisano ispada da je starac djelovao u samoobrani. Što je trebao: čekati da ga tip izcipelari do smrti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije