Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usmrtio pomajku

Ubojstvo u Osijeku: Mladiću se sudilo bez javnosti, zbog okrutnosti zločina

sudnica
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
12.05.2021.
u 13:46

Presuda će biti izrečena u petak

Počelo je i u danu završilo suđenje Egonu Elezoviću (22), kojega se tereti da je usmrtio svoju pomajku Nedu Elezović (55) početkom prosinca u Koranskoj ulici u Osijeku. Što se zbivalo, javnost ne zna jer je bila isključena, i to zbog "izuzetno okrutnog načina na koji je zločin počinjen, dobi počinitelja te pijeteta prema žrtvi. Presuda će biti izrečena u petak.

Kada su policajci zimus došli na mjesto zločina, Egon im je već bio poznat – više je puta prijavljivan zbog nasilja u obitelji, i to baš nad majkom. Neda ga se, po svemu sudeći, plašila. Štoviše, jednoj se susjedi prije mjesec dana požalila kako se boji da će je sin ubiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije