Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio desetero ljudi

Ubojica s Cetinja sahranjen na tajnoj lokaciji: 'Pet dana prije zločina bio je čudan'

Foto: STEVO VASILJEVIC/PIXSELL/Instagram
1/7
17.08.2022.
u 09:07

Na posljednjem ispraćaju su bili samo uži članovi njegove obitelji

Vuk Borilović (34), koji je u petak ubio desetero ljudi na Cetinju, sahranjen je na tajnoj lokaciji, a na posljednjem ispraćaju su bili samo uži članovi njegove obitelji, majka Svetlana, sestra Aleksandra, kao i njegovi stric i sestrić, piše Kurir.

- Osobno nisam išla. Vukovu majku, sestru i strica vozio je sestrić. Nije sahranjen na Cetinju niti u selu Gorič, odakle su njegovi. Nikakve više druge informacije ne mogu kazati - rekla je strina Vuka Borilovića, prenosi Objektiv.

I strina ubojice s Cetinja ne propušta priliku da osudi strašni zločin koji je počinio Vuk Borilović.

- Nitko ne zna što se to njemu dogodilo u glavi. Sada pričaju da je pet dana prije zločina bio čudan, ali to obitelj nije znala. Da je njegova uža obitelj primijetila da se nešto događa s njim, ja mislim da ne bi šutjeli. Mi se nismo tako često viđali s njim, on je radio, a dolazio je i na selo ponešto da pomogne - ispričala je Borilovićeva strina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije