Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ VARAŽDINA

Ubijen hicima iz automatske puške, ubojica ga sakrio u podrum i prodao plijen za 545 eura

Varaždin: Policija riješila ubojstvo Željka Hatlaka
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
11.04.2023.
u 18:37

Neslužbeno, riječ je o Kristijanu S. iz okolice Križevaca koji je  sljedećeg dana organizirao prijevoz dva automobila, otpadnog željeza i traktora iz dvorišta žrtvine kuće u trgovačko društvo

Željko Hatlak (57) iz Varaždina ubijen je hicima iz automatske puške. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 45-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela teškog ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

U prijepodnevnim satima 24. veljače u dvorištu obiteljske kuće u Varaždinu, znajući da Hatlak drži u kući i dvorištu vrlo vrijedne predmete (satovi, motocikl, osobna vozila, traktor, metalni otpad…), s ciljem da mu oduzme te predmete i okoristi se njihovom prodajom, ispalio je u njega iz automatske puške nekoliko hitaca i usmrtio ga.

>> VIDEO Auto povezan s ubojstvom u Varaždinu

Tijelo je sakrio u podrum kuće. Neslužbeno, riječ je o Kristijanu S. iz okolice Križevaca koji je  sljedećeg dana organizirao prijevoz dva automobila, otpadnog željeza i traktora iz dvorišta žrtvine kuće u trgovačko društvo u jednom selu kraj Varaždina koje mu je za otkup navedenih stvari isplatilo 545 eura. Okrivljeni 45-godišnjak se nalazi u istražnom zatvoru koji mu je određen rješenjem Županijskog suda u Karlovcu, u drugom kaznenom postupku koji se vodi protiv njega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije