Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOMEN NA ŽRTVE

U Vukovaru održan mimohod i položeni vijenci povodom Dana državnosti

Mimohod u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/2
25.06.2019.
u 12:37

Župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić organizirao je svečani prijem na kojem su nazočili predstavnici jednica lokalne samouprave, braniteljskih udruga, ustanova...

Povodom Dana državnosti RH podno Spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položeni su vijenci u spomen na stradale civile i branitelje tijekom Domovinskog rata.

Istim povodom potom je u Palači srijem župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić organizirao svečani prijem na kojem su nazočili predstavnici jedinica lokalne samouprave, braniteljskih udruga, ustanova…

Mimohod u Vukovaru

U Vukovaru je danas započeo i svečani program povodom promocije polaznika vojnih škola Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman, a koja će biti održana u srijedu u vukovarskoj vojarni.

Današnji program započeo je polaganjem vijenaca na Memorijalnom groblju i podno spomen obilježja na Ovčari poslije čega je služena sveta misa u crkvi sv. Filipa i Jakova.

Ispred crkve krenuo je i svečani mimohod ulicama grada u kojem su sudjelovali polaznici vojnih škola koji su položili vijenac kod Kamenog križa na ušću Vuke u Dunav.

Ključne riječi

Komentara 1

YU
YuBastards
14:01 25.06.2019.

Razvlacite tu jadnu pocasno zastitnu postrojbu kao mrtve macke! Jadni decki sudjeluju na svakoj seoskoj paradi,razapeti kao Isus od silnih obaveza! Uskoro cete uvoziti ekipu iz Bangladesa i za ta radna mjesta, jamcim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije